Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pent
    ооооффф какъв поглед има само...

незнам коя е, ама е идеална за календара... и за март и за април и за всеки друг месец!

дай жокер
    емиии
    жокер след малко
    ще оставя и другите колеги да помислят
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Kubert
      а ти може и да си тъп ама аз какво да направя
      [/quote]

Ko ko....
      Виж може да сте най-големите професионалисто, но не и хора...
      немам нищо против ама да членове на клуба да се рекламират и да искат да спечелят пари на гърба на клуба сори.

на снимката е моята кола дори може да се увеличи леко да видиш и моята мутра, фотографа я направиха на майтап от два опита..... и тва е.... не е изполвал обектив по предназначение... ( преди това снимаха статични фотоси).... без никаква подготовка и аранжиране на пейзаж, избор на фон светлина........

наишш!!!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
        аа и една загадка да пусна

нали знаете коя е мацката дето й пуснах снимките?
        Знам я ама на мен не ми харесва хич
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
          Първоначално публикувано от Kubert
          [quote="ne0"]

Нео снимката ти е екстра и ще стане хубаво , ако се навият твойте хора да обработят събрани от нас снимки , или да снимат клубни коли (ще използваме и пролетния събор във Варна - тъкмо с летни гуми и джанти)

Аз като им разправям , че нямаме излишни клубни пари и да минем възможно най-тънко. Знаете , че парите от членския внос са едва 1/3 от парите нужни за един Италфест и добре че има спонсори (благодарение на хора от клуба) за да има Италфест. Та затова да направим един не толкова скъп и после ще се стремим да го подобряваме и т.н.т. А за фотограф и Петко имаше нещо впредвид за Професионалист-фотограф и то в областа на автомобилите
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas
            Първоначално публикувано от ne0
            Първоначално публикувано от Kubert

Нео снимката ти е екстра и ще стане хубаво , ако се навият твойте хора да обработят събрани от нас снимки , или да снимат клубни коли (ще използваме и пролетния събор във Варна - тъкмо с летни гуми и джанти)

Аз като им разправям , че нямаме излишни клубни пари и да минем възможно най-тънко. Знаете , че парите от членския внос са едва 1/3 от парите нужни за един Италфест и добре че има спонсори (благодарение на хора от клуба) за да има Италфест. Та затова да направим един не толкова скъп и после ще се стремим да го подобряваме и т.н.т. А за фотограф и Петко имаше нещо впредвид за Професионалист-фотограф и то в областа на автомобилите
            ай кан хелп

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Идеята за календара е супер но мисля , че трябва да се обмисли много добре
              Сюжета със строени коли , разни врътки и масовки подхожда за календар на квартално магазинче за Авточасти......

Нещо като календара на пирели си струва парите, а и медиен шум може да се вдигне ..... после по фестовете спонсори бол ще има
              И аз съм на мнението или нещо се прави както трее или не се почва

п.с.
              Профи фотографите отдавна претендират , че това което правят е изкуство нека проверим дали е вярно
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• мда, мацки да има, коли и да няма, мацки да има

или ако има коли, загатнати... и тн

това продава... а и после като тръгнете по срещи за спонсори, да не ходите с празни ръце че е смешно
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                  мда, мацки да има, коли и да няма, мацки да има

или ако има коли, загатнати... и тн

това продава... а и после като тръгнете по срещи за спонсори, да не ходите с празни ръце че е смешно
                  eйй - имало и тука хора с мисъл бре
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Таз идея ми се струва че увисна, но то пък не може на всички да им харесва всичко
                    Като ще даваме щурави идеи - може да се наеме онзи художник ( извинявам се ама му забравих името), който прави боди -арт....в/у мацки...... и да ги нарисува с различните предници примерно.... Той може и да не иска пари, знам ли го ..... може просто да го изкефи идеята, а пък календара хем ще е новаторски, хем ще си е на Алфа...

А дали не може да се привлекат вносителите на Алфа в идеята ???
                    То и за тях няма да е малка реклама....

Просто размисли......

Но ми се струва , че това вече отиде на професионални календари и чудесии. А идеята не беше ли нещо по - обикновенно , но с любоффф към марката
                    Alfa Romeo 146 ti

Comment

ай кан хелп
                      Ми помагай тогава (ААА няма да играя преводач ) Питай тоя фотоапаратчик колко стотинки ще иска за такваз работа. Ако има взможност пусни малко снимки на вело..... велоооо ...... абе на тия дето ги е снимал
                      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

...Виж може да сте най-големите професионалисто, но не и хора...
                        Аз като един нечовек имам някакви снимчици които мога да предоставя за календара, които съм правил не защото съм искал да изкарам пари, а защото ме кефи идеята.

нинам!!!

Comment

• Първоначално публикувано от umax
                          ...Виж може да сте най-големите професионалисто, но не и хора...
                          Аз като един нечовек имам някакви снимчици които мога да предоставя за календара, които съм правил не защото съм искал да изкарам пари, а защото ме кефи идеята.

нинам!!!
                          Eй мойта пак мръсна - ама въпреки това снимката е супер - тези снимки ако ги обработи на Нео човека , на такива места и с мацки ще са алфите , че има да се чудиме кога е било

А вижте и тези - има снимчици които са свурзани с разни събития важни за нас и с проф, обработка може да стане чудно
                          http://www.clubalfaromeo.com/?Section=3 ... Picture=52

само скиф
                          http://www.clubalfaromeo.com/Media/Img-3-54-367.jpg

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas

Eй мойта пак мръсна - ама въпреки това снимката е супер - тези снимки ако ги обработи на Нео човека , на такива места и с мацки ще са алфите , че има да се чудиме кога е било

А вижте и тези - има снимчици които са свурзани с разни събития важни за нас и с проф, обработка може да стане чудно
                            http://www.clubalfaromeo.com/?Section=3 ... Picture=52

само скиф
                            http://www.clubalfaromeo.com/Media/Img-3-54-367.jpg
                            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Така четох,четох та реших и аз да си кажа мнението
                              Значи вчера си общувахме с Търтеьо на бира, та има възможност този календар да се направи от професионалист за около 1000 и малко лв.
                              Та първо да попитам хората от УС ще подкрепят ли изобщо идеята за календар и ако е така какви пари може да отпусне клуба за това
                              Аз лично не карам Алфа щот не съм могъл да си купя Голф примерно карам я защото ми харесва,има стил,разлика от тълпата,тръпка ,емоция и т.н.
                              Демек ако ще е календар да е стилен,изискан може да е черно - бял и пак да е стилен и изискан нали?А за това си трябва ИДЕЯ не става да нащракаме колите и айде календара готов.може дори да се снимат само един ,два модела не е нужно да има дори цяла кола това не е каталог за моделите Алфа нали?
                              Те за туй според мен си требе спец.Също така и за дизайна
                              Ко сега правим го квадратен като тези дето ги раздават фирмите по коледа за реклама тъпо.
                              само за пример една идея за дизайн:Основата на календара да е във формата на решетката на Алфа или приблизително а страниците да са кръгли,начална страница да е емблемата и така.Това само пример
                              Та мисълта ми е че ако ще правим календар стандарт като другите клубове с нащракани снимки пред някое дърво мерси
                              Мисля че е по добре така да се разчетат сметките и до 20 лв всеки ще даде за нещо стилно и изискано.Но и 5 лв няма да дам за обикновен банален календар.

Мале толкоз не съм писал не знам от кога
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o
                                ...Мда стават по принцип, но са доста мънички самите снимки за отпечатване ( само 1024х768 )...
                                Отдавна беше когато ги снимах тези снимки, но мисля че ги имам в *.row формат . Тези са само за галерията толкова малки

P.S.
                                Ако потрябват ще ги изровя от архивите

Comment

Working...
                                X